Van Auckland naar Russel
Door: Owen en Sandra
Blijf op de hoogte en volg Sandra
30 Oktober 2011 | Nieuw Zeeland, Russell
Vanmorgen de camper opgehaald bij het depot. Met de taxi zijn we zowat terug naar het vliegveld gereden. Om half 1 reden we weg naar de supermarkt. Even boodschappen doen... we hadden een kar vol, maar dan hebben we ook alle dagelijkse zaken zoals tandpasta en shampoo ook gekocht :)
We zijn hierna over de 1 naar het noorden gereden, via Whangarei naar Russel. Onderweg zijn we nog verschillende keren gestopt om even rond te kijken. Nog geen zin gehad om een wandeling te maken. Dat gaan we morgen doen als we richting Cape Reinga rijden.
De dag zit er al weer op voor ons. Sinds vandaag is het tijdsverschil 12 uur.
30 Oktober 2011 - 09:28
Mika En Ilona:
Hier is de dag om 7.30 weer begonnen Jullie dr ind al weer een hele dag op zitten.
Succes met rijden in de camper ben benieuwd hoe groot hij is en of het bevalt xx Ilona en Mika -
30 Oktober 2011 - 10:34
Mamarja:
Foto zit er schitterend uit, beetje jaloers. Maar hier hebben ter compensatie maar een mosseldag georganiseerd in november. Was de enigst mogelijkheid dit jaar. Als jullie terug zijn gaan we wel kijken om nog eens iets te doen met z'n allen.
Ga vanmiddag uit het werk even bij ukkie kijken. wordt vervolgd, wel erg leuk om de reis te volgen -
30 Oktober 2011 - 16:46
Mamarja:
hallo Owen en Sandra
Ukkie is springlevend, zat onderin de kooi en liep alle kanten op. in de tredmolen , drinken en eten, gaat goed met hem, wel zielig die kale achterkant, houd het in de gaten of er een vachtje gaat groeien. -
30 Oktober 2011 - 19:18
Sandra En Owen:
Gelukkig dat hij nog spring levend is. Bij ons is het al weer maandag en we gaan zo weer rijden.