Van Waitamo naar Rotorua
Door: Sandra
Blijf op de hoogte en volg Sandra
05 November 2011 | Nieuw Zeeland, Rotorua
Op het holiday park waar we verblijven zijn meerdere baden aanwezig. Dat klinkt goed! Die gaan we vanavond wel even meepakken, maar eerst naar een hangi. Dat is een Maouri maaltijd. We hebben keuze uit 3 verschillende types. De combi met de geiser lijkt ons het leukst. Kunnen we gelijk de geiser bij nacht zien spuiten :)
Na een rondleiding van 1,5 uur met uitleg over de Maouri cultuur, wonen we een Maouri dans bij. Owen mag nog even op het toneel oefenen met wat andere mensen, waarna we lekker gaan eten.
Marja, wij regelen ons eigen mosselen festijn wel ;) De mosselen zijn hier trouwens ook veel groter :-p
Na de maaltijd per trein naar de geiser. Daar kunnen we op het verwarmde terras naar de geisers kijken onder het genot van een warme chocomel :)
Heerlijk met het busje weer teruggebracht naar de camper en daar zijn we nog snel een warm bad ingedoken.
07 November 2011 - 09:38
Mamarja:
hoe groot zijn de mosselen daar? In Thailand waren ze zo groot dat je na 2 genoeg hebt.
jullie zijn toch al op het tweede eiland?