Van Tongariro naar Waitarere - Reisverslag uit Waitarere, Nieuw Zeeland van Sandra Owen - WaarBenJij.nu Van Tongariro naar Waitarere - Reisverslag uit Waitarere, Nieuw Zeeland van Sandra Owen - WaarBenJij.nu

Van Tongariro naar Waitarere

Door: Sandra

Blijf op de hoogte en volg Sandra

08 November 2011 | Nieuw Zeeland, Waitarere

Een rustig dagje voor de boeg. De overtocht is geboekt voor 11/11/11 om half 9. Genoeg tijd om naar Wellington te rijden.

We nemen de mooie route langs de Wanganui rivier naar Wanganui. De Wanganui rivier is de langste rivier van Nieuw Zeeland en de weg is dan ook zo'n 100 km lang. Een bochtig weggetje, deels onverhard. Owen is dan ook minder blij met mijn gekozen route. Het uitzicht maakt wel een heleboel goed. We rijden bijna de hele weg door het rivier dal.

Het weer werkt niet zo heel erg mee, klein beetje regen en een graad of 13. Geen lekker weer om een kano tocht te maken. Dan maar verder doorrijden richting Wellington. Bij Waitarere besluiten we te overnachten. Het is vloed, er staat enorm veel wind en het begint ook nog te regenen. Dan maar geen wandeling. We zijn de enige gasten op de camping en nemen alle wasmachines in beslag. Lekker schonen handdoeken :)

Op iedere camping waar we tot nu toe geweest zijn is een toillet gebouw en een keuken aanwezig. Een stuk ruimer dan in de camper. Dus... alle spullen weer mee uit de camper en lekker in de keuken koken en eten :)