in belang van de Dolfijn - Reisverslag uit Kaikoura, Nieuw Zeeland van Sandra Owen - WaarBenJij.nu in belang van de Dolfijn - Reisverslag uit Kaikoura, Nieuw Zeeland van Sandra Owen - WaarBenJij.nu

in belang van de Dolfijn

Door: Owen

Blijf op de hoogte en volg Sandra

27 November 2011 | Nieuw Zeeland, Kaikoura

Eindelijk het is ruim boven de 20 graden. Hier gaan we eens lekker van genieten. Bedoeling vandaag is dat we in de richting van Kaikoura geraken. Het is niet ons einddoel vandaag. We zijn net onderweg, denkt Sandra laat ik nog even het weerbericht opzoeken. Blijkt het alleen vandaag en morgen heel goed weer te zijn en dan weer hard te gaan waaien, en onder de 15 graden te blijven. Aangezien we met dolfijnen willen gaan zwemme,n lijkt het warme windstille weer van morgen ons aantrekkelijker. Dus besluiten we direct door te rijden naar Kaikoura. Wel willen we onderweg nog naar het strand dus besluiten we bij een I site alvast de dolfijnen tour te boeken. Blijkt dat ze wel een plek kunnen reserveren maar geen betaling doen. Of we voor 17.30 in Kaikoura kunnen zijn. De dame van de I site verteld ons dat het 1,5 uur rijden is. Dat betekent dat we nog een tijdje op het strand kunnen liggen. Lekker hoor. Worden we toch nog bruiner dan de gemiddelde hardwerkende Hollander die dit verhaal leest. De 1,5 uur naar Kaikoura blijken 2 uur racen te zijn. We komen 10 seconden voor de deadline (in het echt 2 minuten) het gebouw binnen en kunnen onze reservering bevestigen door te betalen. Morgen Dolfijnen zwemmen. Wordt vervolgd.

• 28 November 2011 - 07:35

Ilona MIka Chris:

Daar heb je geen vakantie voor om je je te moeten haasten hahaha.
    Jullie zon en 20 grade wij 9 graden en gisteren een herfstachtig dagje goed voor boerenkool met worst